Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

Kukkakimppu kukkalähetys

Kukkakimppu – kukkalähetys kätevästi netistä tilattuna

Kukat ovat kautta aikojen säilyttäneet asemaansa suosittuna keinona muistaa niin ilossa kuin surussakin. Kukkalähetys piristää aina vastaanottajaa ja kukkakimppu on nykyisin todella helppoa tilata suoraan netistä. 

Sivustollamme on reilusti runoja ja värssyjä eri juhlapäiviin ja tilaisuuksiin ja yksi yhdistävä tekijä on kukat. Kukkia annetaan monenlaisissa tilanteissa ja varsinkin, jos ei itse pääse osallistumaan juhlaan on kukkalähetys kätevä tilata netistä. Monesti juhliin tai esimerkiksi hautajaisiin mennessä on paljon tehtäviä ja muistettavia asioita ja tilaamalla kukat etukäteen voi helpottaa kiirettä. Kokosimme tähän artikkeliin vinkit miten tilata kukat netistä! Lisäksi vastaamme yleisimpiin kysymyksiin kukkatilauksiin liittyen. 

Syntymäpäivä kukkakimppu

Syntymäpäivä on ihana juhlapäivä ja silloin tapana vähän hemmotella ja muistaa päivänsankaria. Kiva yllätys on antaa päivänsankarille ihana syntymäpäivä kukkakimppu! 

Kukkakimpun valinnassa kannattaa miettiä mikä on kukkien saajan suosikki väri ja jos vielä satut tietämään hänen suosikki kukkansa voi olla hyvä idea valita niitä. 

Syntymäpäivänä on kiva muistaa myös kivalla syntympäivärunolla tai -värssyllä ja suosituimmat niistä löydät Syntymäpäivä runo ja värssypankista

Hautajaiskukat

Hautajaiskukat ovat tapa osoittaa kunnioitusta ja muistaa vainajaa. Hautajaiskukat ovat myös vainajan lähiomaisille tärkeitä ja onkin hyvä ajatella heitä ja vainajan toiveita kukkien suhteen. 

Suosituimpia hautajaiskukkia ovat hautajaisvihot, hautaseppeleet ja hautakimput. Hautavihko on varustettu kahvalla, joka helpottaa sen kantamista ja laskemista arkulle. Hautavihkot ovat yleensä pisaranmuotoisia. Hautakimput ovat myös usein pisaranmuotoisia tai pyöreitä. Hautakimpuissa on yleensä lyhyempiä kukkia kuin perinteisissä kimpuissa. Hautaseppeleen pyöreä muoto kuvastaa ikuisuutta ja hautaseppeleet ovat ehkä perinteisin hautajaiskukkien muoto. 

Hautajaiskukkina suosittuja ovat valkolilja, krysanteemi, kalla, neilikka, ruusu, iiris ja eustoma. Voit valita joko useamman kukan asetelman tai yksittäisen kukan. Hautajaiskukkiin laitetaan yleensä myös muistovärssy korttiin tai nauhaan ja sen voi tilata myös samalla kertaa kukkien kanssa. 

Hautavihko liljoilla
Hautakimppu
Hautaseppele
Scroll to Top