Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

Kukkakimppu kukkalähetys

Kukkakimppu – kukkalähetys kätevästi netistä tilattuna

Kukat ovat kautta aikojen säilyttäneet asemaansa suosittuna keinona muistaa niin ilossa kuin surussakin. Kukkalähetys piristää aina vastaanottajaa ja kukkakimppu on nykyisin todella helppoa tilata suoraan netistä. 

Sivustollamme on reilusti runoja ja värssyjä eri juhlapäiviin ja tilaisuuksiin ja yksi yhdistävä tekijä on kukat. Kukkia annetaan monenlaisissa tilanteissa ja varsinkin, jos ei itse pääse Kokosimme tähän artikkeliin vinkit miten tilata kukat netistä! Lisäksi vastaamme yleisimpiin kysymyksiin kukkatilauksiin liittyen. 

Lego kukkakimppu

Hauska vaihtoehto perinteisemmälle kukkakimpulle on Legon valmistama kukkakimppu. Tämän kukkakimpun saa kasata itse lego-tyyliin ja se kestää hyvin aikaa. Onkin siis selvää miksi lego kukkakimppu on niin suosittu tällä hetkellä.

Ilman kuvaa olisi itselleni ainakin vaikea kuvitella legoista tehtyä kukkakimppua, mutta se on oikeasti aika kaunis. Tässä siis kiva lahjavinkki kukista ja legoista tykkääville! Jos mietit onko tämä hyvä lahja ystävällesi tai rakkaallesi kannattaa pohtia ”tykkääkö hän kukista? ja tykkääköhän esimerkiksi palapeleistä?” jos vastaus on kyllä on tässä aika hauska yhdistelmä tekemistä ja kaunista katseltavaa

Kukkakimpulla on mukavasti kokoa ja osa kukkien varsista on jopa 35cm pitkiä. Muovisesta ulkomuodostaan huolimatta on nämä kukat ympäristöystävällisiä, koska ne on valmistettu kestävästi valmistetusta sokerirouko muovista. 

Syntymäpäivä kukkakimppu

Syntymäpäivä on ihana juhlapäivä ja silloin tapana vähän hemmotella ja muistaa päivänsankaria. Kiva yllätys on antaa päivänsankarille ihana syntymäpäivä kukkakimppu! 

Kukkakimpun valinnassa kannattaa miettiä mikä on kukkien saajan suosikki väri ja jos vielä satut tietämään hänen suosikki kukkansa voi olla hyvä idea valita niitä. 

Syntymäpäivänä on kiva muistaa myös kivalla syntympäivärunolla tai -värssyllä ja suosituimmat niistä löydät Syntymäpäivä runo ja värssypankista