Lahja miehelle varssyt.fi lahjapaketti ja heinänkorsi

Lahja miehelle

sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Isälle – Kustomoitava Rakkauslahja

Valitsemasi vaate omalla tekstillä ja kuvalla! Tämä lahja on kyllä varma suosikki kenelle tahansa isälle. 

Myös lapsettomille erittäin hyviä ja hauskoja vaihtoehtoja! Tutustu valikoimaan verkkokaupassa!

Osta tästä*

pimp-my-booty.com/rakkauslahjat

Reissaajalle – Varkauksilta suojattu reppu

Mies joka matkustaa paljon kuljettaa mukanaan usein tärkeitä papereita ja laitteita. Silloin onkin tärkeää, että tavarat ovat suojassa varkailta. Tämä reppu on loistava lahja paljon matkustelevalle! Osta tästä*

Kalastajalle – Laadukkaat kalakamat

Kaikki kalastajat arvostavat laadukkaita kalastus välineitä! Verkkokaupasta löytyy hyviä tarjouksia ja jos et osaa valita voit jättää valinnan lahjansaajalle ostamalla lahjakortin!

Osta tästä*

Perhokalastus - Sissos.fi

Oluen ystävälle – Oluen teko setti

Tykkääkö mies oluesta? Aika moni tykkää! Tämä kotipanimosetti on suosikki vuodesta toiseen ja syystä! Voit valita joko lager tai IPA tyylisen oluen. 

Osta tästä*

Futis fanille- Suosittu Fifa21

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista peleistä. Monen miehen suosikki ajanviete, siis toki perheen ja rakkaan kanssa vietetyn ajan jälkeen! Tämä peli on varma suosikki!

Huom tämä toimii jos miehellä on Playstation 4 tai 5 🙂 

Osta tästä*

Rock henkisiä Vaatteita – miehelle joka tykkää olla tyylikäs

Disturbedin valikoimasta löydät vaatteita joissa on asennetta. Jos et ole varma koosta voi olla hyvä vaihtoehto ostaa lahjakortti. Osta tästä*

Lukutoukalle – Mieletön määrä äänikirjoja ja e-kirjoja

Kirjat ovat portti uusiin maailmoihin. Jos mies on kiinnostunut vaikka toisen maailmansodan ajasta, Harry Potter kirjoista, tai jännittävistä dekkareista, löytyy Bookbeatista hänelle paljon kuunneltavaa ja luettavaa!

Huom: jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin kannattaa testata  BookBeat-Premiumia maksutta!

Osta tästä*

Urheilua – miehelle joka tykkää treenata

Miehelle joka tykkää treenata voi ostaa esimerkiksi lahjakortin kuntosalille tai käynnin personal trainerillä. Personal trainer auttaa tekemään liikkeet oikein, että ei tule vammoja ja jää treenit kesken.

Fressi24 -kuntosalit löydät pääkaupunkiseudulta Esplanadilta, Herttoniemestä, Tammistosta, Leppävaarasta, Suomenojalta ja Kirkkonummelta, ja lisäksi Loviisasta, Lahdesta, Kuopiosta, Ylöjärveltä sekä Joensuusta.

Osta tästä*

Metsästysasu- miehelle joka viihtyy metsässä

Kun mies viihtyy metsässä on tärkeää, että hänellä on laadukkaat asusteet, joissa eräily on turvallista ja mukavaa! Tässä verkkokaupassa myydään laadukkaat metsästysasut ja -asusteet. Jos et osaa päättää, kannattaa hankkia lahjakortti. 

Osta tästä*