Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

Lahja miehelle varssyt.fi lahjapaketti ja heinänkorsi

Lahja miehelle

Suosittu lihashuoltovasara

Lihashuoltovasarat ovat kovassa suosiossa eikä syyttä. Lihashuoltovasara auttaa rentoutumaan ja palauttamaan lihaksia treeniin tai muuten rankan päivän jälkeen. Lue täältä lisää lihashuoltovasaroista!

Tyylikäs kello ranteeseen

Osta miehelle kello ja hän ei enää ikinä ole myöhässä. No ei välttämättä, mutta tyylikäs kello on kyllä useimman miehen mielestä täydellinen lahja miehelle!

Näyttävät Björn Borg vaatteet tai asusteet

Osta miehelle tyylikäs kauluspaita, jonka hän voi laittaa päälle, kun lähdette yhdessä illalliselle tai vaikka näyttävät uimahousut.

Reissaajalle – Varkauksilta suojattu reppu

Mies joka matkustaa paljon kuljettaa mukanaan usein tärkeitä papereita ja laitteita. Silloin onkin tärkeää, että tavarat ovat suojassa varkailta. Tämä reppu on loistava lahja paljon matkustelevalle!

Vesipedolle – Laadukas Red Paddle Co SUP-Lauta

Sup-lautailu on erittäin hauskaa puuhaa, sekä mökkirannassa, että pidemmilläkin retkillä. Laadukas lauta tulee otettua selvästi enemmän käyttöön!

Kalastajalle – Laadukkaat kalakamat

Kaikki kalastajat arvostavat laadukkaita kalastus välineitä! Verkkokaupasta löytyy hyviä tarjouksia ja jos et osaa valita voit jättää valinnan lahjansaajalle ostamalla lahjakortin!

Perhokalastus - Sissos.fi

Oluen ystävälle – Oluen teko setti

Tykkääkö mies oluesta? Aika moni tykkää! Tämä kotipanimosetti on suosikki vuodesta toiseen ja syystä! Voit valita joko lager tai IPA tyylisen oluen. 

Käytännön miehelle monitoimityökalu

Leatherman monitoimityökalut ovat legendaarisen suosittuja työkaluja. Mies kuin mies arvostaa laadukasta työkalua jolla saa minkä vaan ongelman korjattua! Huomaa myös tyylikkäät työkalu rannekkeet! 

Rock henkisiä Vaatteita – miehelle joka tykkää olla tyylikäs

Disturbedin valikoimasta löydät vaatteita joissa on asennetta. Jos et ole varma koosta voi olla hyvä vaihtoehto ostaa lahjakortti.

Lukutoukalle – Mieletön määrä äänikirjoja ja e-kirjoja

Kirjat ovat portti uusiin maailmoihin. Jos mies on kiinnostunut vaikka toisen maailmansodan ajasta, Harry Potter kirjoista, tai jännittävistä dekkareista, löytyy Bookbeatista hänelle paljon kuunneltavaa ja luettavaa!

Huom: jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin kannattaa testata  BookBeat-Premiumia maksutta!

Urheilua – miehelle joka tykkää treenata

Miehelle joka tykkää treenata voi ostaa esimerkiksi lahjakortin kuntosalille tai käynnin personal trainerillä. Personal trainer auttaa tekemään liikkeet oikein, että ei tule vammoja ja jää treenit kesken.

Fressi24 -kuntosalit löydät pääkaupunkiseudulta Esplanadilta, Herttoniemestä, Tammistosta, Leppävaarasta, Suomenojalta ja Kirkkonummelta, ja lisäksi Loviisasta, Lahdesta, Kuopiosta, Ylöjärveltä sekä Joensuusta.

Metsästysasu- miehelle joka viihtyy metsässä

Kun mies viihtyy metsässä on tärkeää, että hänellä on laadukkaat asusteet, joissa eräily on turvallista ja mukavaa! Tässä verkkokaupassa myydään laadukkaat metsästysasut ja -asusteet. Jos et osaa päättää, kannattaa hankkia lahjakortti. 

Scroll to Top