Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

lahja naiselle

Lahja Naiselle

Olemme koonneet tänne suosittuja lahjaideoita kaikenlaisille naisille! Tervetulot tutustumaan ja löytämään juuri se omalle rakkaallesi sopivin lahja! 

Tyylikäs ja käytännöllinen älykello

Älykellojen kehitys on ollut huimaa ja ominaisuuksia on tullut reilusti lisää. Samaan aikaan älykellojen valikoimasta löytyy myös tyylikkäämpiä kelloja eikä kaikki ole enää sporttikelloja vaan myös arkeen ja juhlaankin sopivia!

Lihashuoltovasara palautumiseen

Lihashuoltovasarat ovat kovassa suosiossa eikä syyttä. Lihashuoltovasara auttaa rentoutumaan ja palauttamaan lihaksia treeniin tai muuten rankan päivän jälkeen. Lue täältä lisää lihashuoltovasaroista!

Neuleharrastajalle – Opas suosituihin Norjalaisiin- tai Islantilaisiin neuleisiin 

Neulominen on lähes meditatiivista harrastusta, jossa luodaan samalla kuvan kauniita ja käytännöllisiä vaatteita. Nyt on suuressa suosiossa olleet Islantilaiset neuleet ja semmoisen tekemiseen löytyy yksityiskohtaiset ohjeet Islantilaisten neuleitten oppaasta!

Lukutoukalle – Mieletön määrä äänikirjoja ja e-kirjoja

Kirjat ovat portti uusiin maailmoihin. Jos hän on kiinnostunut vaikka romanttisista kirjoista  tai jännittävistä dekkareista, löytyy Bookbeatista hänelle paljon kuunneltavaa ja luettavaa!

Huom: jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin kannattaa testata  BookBeat-Premiumia maksutta!


Kauniit brändi korut

Suosittujen brändien korut ovat aina varma lahja valinta! Esimerkiksi kaunis Lumoava rannekoru hopeisena on loistava lahja naiselle joka arvostaa tyyliä!

Treenipassi- Naiselle joka tykkää treenata

Naiselle joka tykkää treenata voi ostaa esimerkiksi lahjakortin kuntosalille tai käynnin personal trainerillä. Personal trainer auttaa tekemään liikkeet oikein, että ei tule vammoja ja jää treenit kesken.

Fressi24 -kuntosalit löydät pääkaupunkiseudulta Esplanadilta, Herttoniemestä, Tammistosta, Leppävaarasta, Suomenojalta ja Kirkkonummelta, ja lisäksi Loviisasta, Lahdesta, Kuopiosta, Ylöjärveltä sekä Joensuusta.

Äitienpäivä

Tutustu myös suosituimpiin äitienpäivärunoihin ja värssyihin! Klikkaa tästä: https://varssyt.fi/aitienpaivarunot

Scroll to Top

Avaijaistarjous

24,90€

Kustomoitava muisto video

Kustomoitava video on katsottavissa eri laitteilla