lahja naiselle

Lahja Naiselle

Olemme koonneet tänne suosittuja lahjaideoita kaikenlaisille naisille! Tervetulot tutustumaan ja löytämään juuri se omalle rakkaallesi sopivin lahja! 

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kustomoidut Rakkauslahjat

IHANA NAINEN ansaitsee ihanan lahjan – ja sinävoit tilata sen tästä. Persoonallinen ja kotimainen, uutta luksusta. Hauskat kustomoidut vaatteet haluamallasi tekstillä!

Osta tästä*

Kotimaisia koruja verkkokaupasta

Samaskoru.fi verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia koruja. Suosituimpia ovat Suomalaisesta koivusta valmistetut puiset korvakorut. Valikoimasta löytyy reilusti myös erilaisia kaulakoruja.

Korujen metalliosat ovat laadukasta terästä tai hopeaa. Voit tutustua hopeakoru valikoimaan tästä!

Osta tästä*

Lisäravinteet ja Superfoodit Arkeen ja Treeniin

Potkua treeneihin ja energiaa arkeen laadukkailla lisäravinteilla ja superfoodeilla. Piristä naisen arkea tai tehosta hänen treenejään hankkimalla superfoodit ja lisäravinteet lahjaksi!

Osta tästä*

Musiikin ystävälle- Laadukkaat kuulokkeet tai bluetooth kaiutin

Jos lahjansaaja tykkää kuunnella musiikkia, on varma lahja hyvät kuulokkeet tai kaiutin. 

Myös äänikirjojen ystävälle ovat kaiutin tai kuulokkeet erittäin hyvä lahja!

Osta tästä*

Lukutoukalle – Mieletön määrä äänikirjoja ja e-kirjoja

Kirjat ovat portti uusiin maailmoihin. Jos hän on kiinnostunut vaikka romanttisista kirjoista, Harry Potter kirjoista, tai jännittävistä dekkareista, löytyy Bookbeatista hänelle paljon kuunneltavaa ja luettavaa!

Huom: jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin kannattaa testata  BookBeat-Premiumia maksutta!

Osta tästä*

Sisustajalle – Lahjakortti sisustusliikkeeseen

Naiselle jolle sisustaminen on lähellä sydäntä, kannattaa ostaa lahjakortti suosittuun sisustusliikkeeseen.

Granitilta löytyy ihania sisustusyksityiskohtia, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita ja upeita kasveja ja ruukkuja.

Osta tästä*

Reissaajalle – Varkauksilta suojattu reppu

Nainen joka matkustaa paljon kuljettaa mukanaan usein tärkeitä papereita ja laitteita. Silloin onkin tärkeää, että tavarat ovat suojassa varkailta. Tämä reppu on loistava lahja paljon matkustelevalle!

Osta tästä*

Treenipassi- Naiselle joka tykkää treenata

Naiselle joka tykkää treenata voi ostaa esimerkiksi lahjakortin kuntosalille tai käynnin personal trainerillä. Personal trainer auttaa tekemään liikkeet oikein, että ei tule vammoja ja jää treenit kesken.

Fressi24 -kuntosalit löydät pääkaupunkiseudulta Esplanadilta, Herttoniemestä, Tammistosta, Leppävaarasta, Suomenojalta ja Kirkkonummelta, ja lisäksi Loviisasta, Lahdesta, Kuopiosta, Ylöjärveltä sekä Joensuusta.

Osta tästä*