lahja naiselle

Lahja Naiselle

Olemme koonneet tänne suosittuja lahjaideoita kaikenlaisille naisille! Tervetulot tutustumaan ja löytämään juuri se omalle rakkaallesi sopivin lahja! 

 sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tyylikäs ja käytännöllinen älykello

Älykellojen kehitys on ollut huimaa ja ominaisuuksia on tullut reilusti lisää. Samaan aikaan älykellojen valikoimasta löytyy myös tyylikkäämpiä kelloja eikä kaikki ole enää sporttikelloja vaan myös arkeen ja juhlaankin sopivia!

Osta tästä*

Kustomoidut Rakkauslahjat

IHANA NAINEN ansaitsee ihanan lahjan – ja sinä voit tilata sen tästä. Persoonallinen ja kotimainen, uutta luksusta. Hauskat kustomoidut vaatteet haluamallasi tekstillä!

Osta tästä*

Kotimaisia koruja verkkokaupasta

Samaskoru.fi verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia koruja. Suosituimpia ovat Suomalaisesta koivusta valmistetut puiset korvakorut. Valikoimasta löytyy reilusti myös erilaisia kaulakoruja.

Korujen metalliosat ovat laadukasta terästä tai hopeaa. Voit tutustua hopeakoru valikoimaan tästä!

Osta tästä*

Lihashuoltovasara palautumiseen

Lihashuoltovasarat ovat kovassa suosiossa eikä syyttä. Lihashuoltovasara auttaa rentoutumaan ja palauttamaan lihaksia treeniin tai muuten rankan päivän jälkeen. Lue täältä lisää lihashuoltovasaroista! Osta lihashuoltovasara tästä*

Laadukkaat ulkoiluvaatteet

Tyylikkäät kotimaiset ulkoiluvaatteet ovat käytännöllinen lahja, joka suorastaan kutsuu yhteisiin retkiin ja tekee esimerkiksi koiran ulkoiluttamisesta mukavaa säällä kuin säällä!

Osta tästä*

Neuleharrastajalle – Opas suosituihin Norjalaisiin- tai Islantilaisiin neuleisiin 

Neulominen on lähes meditatiivista harrastusta, jossa luodaan samalla kuvan kauniita ja käytännöllisiä vaatteita. Nyt on suuressa suosiossa olleet Islantilaiset neuleet ja semmoisen tekemiseen löytyy yksityiskohtaiset ohjeet Islantilaisten neuleitten oppaasta!

Osta tästä*

Vesipedolle – Laadukas Red Paddle Co SUP-Lauta

Sup-lautailu on erittäin hauskaa puuhaa, sekä mökkirannassa, että pidemmilläkin retkillä. Laadukas lauta tulee otettua selvästi enemmän käyttöön!

Osta tästä*

Musiikin ystävälle- Laadukkaat kuulokkeet tai bluetooth kaiutin

Jos lahjansaaja tykkää kuunnella musiikkia, on varma lahja hyvät kuulokkeet tai kaiutin. 

Myös äänikirjojen ystävälle ovat kaiutin tai kuulokkeet erittäin hyvä lahja!

Osta tästä*

Lukutoukalle – Mieletön määrä äänikirjoja ja e-kirjoja

Kirjat ovat portti uusiin maailmoihin. Jos hän on kiinnostunut vaikka romanttisista kirjoista, Harry Potter kirjoista, tai jännittävistä dekkareista, löytyy Bookbeatista hänelle paljon kuunneltavaa ja luettavaa!

Huom: jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin kannattaa testata  BookBeat-Premiumia maksutta!

Osta tästä*

Kauniit brändi korut

Suosittujen brändien korut ovat aina varma lahja valinta! Esimerkiksi kaunis Lumoava rannekoru hopeisena on loistava lahja naiselle joka arvostaa tyyliä!

Osta tästä*

Lisäravinteet ja Superfoodit Arkeen ja Treeniin

Potkua treeneihin ja energiaa arkeen laadukkailla lisäravinteilla ja superfoodeilla. Piristä naisen arkea tai tehosta hänen treenejään hankkimalla superfoodit ja lisäravinteet lahjaksi!

Osta tästä*

Parempaan palautumiseen – Painopeitto makeampia unia varten

Painopeitto on auttanut monia nukkumaan paremmin. Painopeittojen suosio on erittäin kovassa kasvussa!

Osta tästä*

Sisustajalle – Lahjakortti sisustusliikkeeseen

Naiselle jolle sisustaminen on lähellä sydäntä, kannattaa ostaa lahjakortti suosittuun sisustusliikkeeseen.

Granitilta löytyy ihania sisustusyksityiskohtia, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita ja upeita kasveja ja ruukkuja.

Osta tästä*

Reissaajalle – Varkauksilta suojattu reppu

Nainen joka matkustaa paljon kuljettaa mukanaan usein tärkeitä papereita ja laitteita. Silloin onkin tärkeää, että tavarat ovat suojassa varkailta. Tämä reppu on loistava lahja paljon matkustelevalle!

Osta tästä*

Treenipassi- Naiselle joka tykkää treenata

Naiselle joka tykkää treenata voi ostaa esimerkiksi lahjakortin kuntosalille tai käynnin personal trainerillä. Personal trainer auttaa tekemään liikkeet oikein, että ei tule vammoja ja jää treenit kesken.

Fressi24 -kuntosalit löydät pääkaupunkiseudulta Esplanadilta, Herttoniemestä, Tammistosta, Leppävaarasta, Suomenojalta ja Kirkkonummelta, ja lisäksi Loviisasta, Lahdesta, Kuopiosta, Ylöjärveltä sekä Joensuusta.

Osta tästä*

Äitienpäivä

Tutustu myös suosituimpiin äitienpäivärunoihin ja värssyihin! Klikkaa tästä: https://varssyt.fi/aitienpaivarunot