Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

Tommy Tabermann runot mustavalkoinen

Tommy Tabermann runot

Tommy tabermann (1947-2010) oli yksi suosituimmista Suomalaisista runoilijoista. Tabermann oli tunnettu myös kirjailijana, toimittajana ja poliitikkona. Moni muistaa Tabermannin runojen lisäksi hänen hauskat jutut televisiossa tai hänen poliittisen uransa kansanedustajana.

Tommy Tabermann äänikirjat ja E-kirjat

Tommy Tabermannin runoja voi kuunnella kätevästi äänikirjalta useammassakin eri suoratoisto palvelussa. Moni Tommyn teos on saatavilla myös e-kirjana. Monessa äänikirjassa on lukijana itse Tommy Tabermann. 

 

Linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä.

Linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita.

Monille meistä on mukavaa omistaa kirja fyysisessä muodossa ja varsinkin Tommy Tabermannin kaltaisen runoilijan kohdalla on mukava palata uudestaan ja uudestaan teosten pariin. Listasimmekin tähän alle Tommy Tabermannin suosituimpia teoksia fyysisinä kirjoina.

Tommy Tabermann Olisipa kaipaus viiniä
Tommy Tabermann Olisipa kaipaus viiniä
Tommy Tabermann runot tulla lujaksi pysyä pehmeänä
Tommy Tabermann - Tulla lujaksi pysyä pehmeänä (2019)

Tommy Tabermannin runoissa yleistä on rakkaus ja herkkyys. Tabermannin eri runot sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin ja sekä juhlaan, että suruaikaan. Monet ovat saaneet kuulla hänen koskettavia runojaan häissä tai rakkaaltaan. Tabermann kirjoitti runoja myös ystävyydestä, kuten tämän hauskan runon:
Olen jo tottunut sinuun
ystävä hyvä,
niin kuin totutaan
epävireiseen pianoon.
-Tommy Tabermann
Myös monet Tabermannin mietelauseet ovat lähellä ihmisten sydämiä kuten tämä, joka on myös hänen runokokoelmansa nimessä:
Eksymättä et löydä perille,
Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä
– Tommy Tabermann

 

Scroll to Top