Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

Ystävänpäiväkortti hyvää ystävänpäivää

Ystävänpäiväkortti – lataa ja lähetä ilmainen kortti rakkaalle tai ystävälle

Ystävänpäivä on ihana juhla, jossa muistetaan ystäviä ja rakkaita. On kiva piristää ystävää tai rakasta lähettämällä hänelle kiva ystävänpäiväkortti! Olemme tehneet tänne ystävänpäiväkortteja joita voi vapaasti käyttää ja lähettää eteenpäin! Tervetuloa ja toivottavasti löydät täältä oman suosikki ystävänpäiväkortin!

Ystävänpäivänä on kiva muistaa myös kukilla. Voit tilata kukat kätevästi netistä ja nopealla toimituksella suoraan vastaanottajan kotiin tai vaikka työtoimistolle. <<Tilaa kukkalähetys klikkaamalla tästä!>>

Myös lahjoja annetaan usein ystävänpäivänä. Mikäli et meinaa keksiä mitä antaa lahjaksi kannattaa tutustua Lahja miehelle ja Lahja Naiselle artikkeleihin!

Klikkaa ystävänpäiväkorttia niin se aukeaa isompana ja voit selata kortteja läpi:

Helppo ystävänpäiväkortti netistä

Ystävänpäiväkortit netistä ovat käytännössä hauskoja ystävänpäiväkuvia, joita voit kätevästi lähettää ystäville tai rakkaille. Ystävänpäiväkortit ovat ilmaisia ja niitä voi  lähettää vaikka samana päivänä ja ne ehtivät hyvin perille ajoissa. Netistä ladattava kortti onkin siis erittäin helppo ystävänpäiväkortti!

Ystävänpäiväkortti malleja on paljon erilaisia, mutta suosituimpia teemoja ystävänpäiväkorteissa ovat rakkaus, sydämet ja kukat. Voit myös tehdä itse ystävänpäiväkortin askartelemalla ja halusimme siksi lisätä joitakin ystävänpäiväkortti ideoita tähän artikkeliin. 

Ystävänpäiväkortti Askartelu

Ystävänpäiväkortti on helppo tehdä askartelemalla itse. Joskus kuitenkin on vaikea keksiä mistä aloittaa ja mikä näyttäisi oikeasti kivalta valmiina. Keräsimme siksi tänne ystävänpäiväkortti ideoita. Toivottavasti löydät tästä inspiraation omaan korttiin. 

Tommy Tabermann runot mustavalkoinen
MUISTOVÄRSSYT

Tommy Tabermann runot

Tommy tabermann (1947-2010) oli yksi suosituimmista Suomalaisista runoilijoista. Tabermann oli tunnettu myös kirjailijana, toimittajana ja poliitikkona. Olemme koonneet tähän Tabermannin suosituimpia runoja eri tilanteisiin ja eri aiheista.

LUE LISÄÄ »
ystävänpäivä runo sydämiä
KIITOS RUNOT

Ystävänpäivä runo ja värssypankki

Ystävänpäivänä juhlistetaan ystäviä ja ystävyyttä, sekä rakkautta ja rakastettuja. Ystävänpäivänä on kiva muistaa läheisiä kivalla lahjalla, kortilla ja runolla. Listasimme tähän artikkeliin suosituimmat ystävänpäivärunot ja -värssyt. Voit valita sinulle ja ystävälle tai rakkaallesi sopivimman runon laajasta valikoimasta!

LUE LISÄÄ »
Rakkausruno kukat ja kädet muodostavat sydämen
RAKKAUSRUNOT

Rakkausruno ja -värssypankki

Tänne on koottu kauneimmat rakkausrunot, -värssyt ja -laulut. Tervetuloa ihastelemaan kauniita rakkausrunoja ja etsimään juuri se oikea omalle rakkaallesi, kutsu- tai kiitoskorttiin, hääkutsuun tai -seremoniaan!

LUE LISÄÄ »
Scroll to Top

Avaijaistarjous

24,90€

Kustomoitava muisto video

Kustomoitava video on katsottavissa eri laitteilla