Yleistä

Varssyt.fi on Vimpledon Oy:n (Y-tunnus 3218244-3) omistama verkkokauppa. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Emme vastaa mahdollisista virheistä tuote- tai materiaalitiedoissamme.

Tilaajan tulee olla 18v. täyttänyt henkilö.

Emme luovuta henkilö- tai osoitetietoja kolmansille osapuolille ja emme käytä niitä mainostamisessa ilman asiakkaan lupaa. Säilytämme vain asiakkaiden nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja tiedot tilauksista järjestelmässämme. Näihin tietoihin pääsee vain sivuston ylläpitäjät.

Käytämme sivustolla evästeitä seurataksemme mainoksiemme tehokkuutta.

Toimitusajat

Tuotteiden toimitusaika on yleensä noin viikon.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, niin ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa:
[email protected]

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kustomoiduilla ja yksilöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Pyydämme tarkistamaan tuotteet tilauksen saavuttua. 

Toimitustavat

Digitaaliset tuotteet toimitetaan ilmaiseksi, joko sähköpostiin tai Google Drive sovelluksen kautta.  Ottakaa seuraavaksi yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected]

Toimituskulut

Digitaalisilla tuotteilla ei ole toimitus kuluja.

Maksuehdot

Maksutavat 

Meillä voit maksaa Klarna maksutavoilla

Yhteystiedot

Varssyt.fi / Vimpledon Oy
Y-tunnus: 3218244-3
Huringinkatu 1 B 29
33800
Tampere

Yrityksemme toimii vain verkkokauppana, joten ylläolevassa osoitteessa on toimistotilat, joissa emme ota vastaan asiakkaita. Palautukset otamme vastaan vain ylempänä löytyvään palautusosoitteeseen palautusohjeiden mukaisesti.

Scroll to Top

Avaijaistarjous

24,90€

Kustomoitava muisto video

Kustomoitava video on katsottavissa eri laitteilla