Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

Viikkokalenteri

Viikkokalenteri

Mikä viikko nyt on:

Suuri viikkokalenteri musta muovi 2022 Burde Kalenteri

Viikkokalenteri, jolla suunnittelet kätevästi oman tai koko perheen ohjelmat. Kalenterissa on viikkonäkymät ja tilaa muistiinpanoille. Viikkokalenteri on A5 kokoinen.

Sitan Kalenteri 2022

Viikkokalenteri voi olla kätevä työkalu elämänhallintaan ja hyvien elämäntapojen vahvistamiseen. Tämä kaunis viikkokalenteri auttaa, jos haluat hidastaa elämää, kirjata aikaansaannoksiasi tai aikatauluttaa palautumistasi.

Muumi viikkokalenteri A4 – Kiiltokuvat

Tämä lapsen oma viikkokalenteri auttaa hahmottamaan viikonpäiviä ja  lapsen tekemisiä viikon aikana. Kalenterissa on 52 irtirepäistävää sivua, eli yksi vuoden jokaiselle viikolle. Kalenterin koko on A4. 

Lujasti lempeä Kalenteri 2022

Kaunis ja käytännöllinen kalenteri jossa on apuvälineitä oman mielen taitojen kehittämiseen ja hyvään elämään. Lujasti lempeä viikkokalenteri on A5 kokoinen pöytäkalenteri. Kalenterissa on lukunauha jolla on kätevä pitää paikkaa. Kalenterissa on kovat kannet ja kaunis kuvitus. 

Viikkokalenteri 2022

Tässä on vuoden 2022 viikkokalenteri. Vuodessa voi olla 52 tai 53 viikkoa ja vuodessa 2022 on viikkoja tosiaan se 52, toisin kuin vuonna 2020 oli 53 viikkoa. Viikko 1 alkaa vuonna 2022 3.1. Viikko 52 vuonna 2022 on viimeinen viikko ja vuoden viimeinen päivä on perjantai 31.12. Viikkokalenterin voi klikata auki ja isommaksi ja sen voi ladata itselleen tai tulostaa paperille. 

Tulostettava viikkokalenteri 2022 - koko vuosi Viikkonumeroilla

Klikkaa haluamaasi kalenteria niin saat kalenterin näkymään isompana. Voit tulostaa kalenterin vapaasti omaan käyttöösi.

 

Minun ihana viikko -viikkokalenteri tulostettavaksi

Viikkokalenteri treenien, lepopäivien ja ruokailujen suunnitteluun: