Liity varssyt.fi sähköpostilistalle ja saat muistutuksen tulevista juhlapäivistä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi! 

Viikkokalenteri

Viikkokalenteri

Mikä viikko nyt on:

Design Letters My Plans This Week viikkokalenteri

Viikkokalenteri, jolla suunnittelet kätevästi oman tai koko perheen viikko suunnitelmat.

Sitan Kalenteri 2021-2022

Viikkokalenteri voi olla kätevä työkalu elämänhallintaan ja hyvien elämäntapojen vahvistamiseen. Kalenteri auttaa, jos haluat hidastaa elämää, kirjata aikaansaannoksiasi tai aikatauluttaa palautumistasi.

Muumi viikkokalenteri A4 – Kiiltokuvat

Tämä lapsen oma viikkokalenteri auttaa hahmottamaan viikonpäiviä ja  lapsen tekemisiä viikon aikana. Kalenterissa on 52 irtirepäistävää sivua, eli yksi vuoden jokaiselle viikolle. Kalenterin koko on A4. 

Kalenteri 21-22 Scribble A5 Burde

Tässä viikkokalenterissa on mahdollista värittää sivuja omanlaisikseen mindfulness tyylisesti. Kalenterista löytyy myös erilaisia suunnittelulistoja ja muistiinpano mahdollisuuksia.  

Viikkokalenteri 2021

Tässä on vuoden 2021 viikkokalenteri. Vuodessa voi olla 52 tai 53 viikkoa ja vuodessa 2021 on viikkoja tosiaan se 52, toisin kuin vuonna 2020 oli 53 viikkoa. Viikko 1 alkaa vuonna 2021 1.4. Viikko 52 vuonna 2021 on tosiaan viimeinen viikko ja vuoden viimeinen päivä on perjantai 31.12. Viikkokalenterin voi klikata auki ja isommaksi ja sen voi ladata itselleen tai tulostaa paperille. 

Tulostettava vuosikalenteri 2021 - Viikkonumeroilla

Viikkokalenteri 2021

Klikkaa haluamaasi kalenteria niin saat kalenterin näkymään isompana. Voit tulostaa kalenterin vapaasti omaan käyttöösi.

 

Minun ihana viikko -viikkokalenteri tulostettavaksi

Viikkokalenteri treenien, lepopäivien ja ruokailujen suunnitteluun:

Treeni ja ruokailu suunnittelu viikkokalenteri
Onnittelutruno ja värssypankki kukkia ja kortti
ÄITIENPÄIVÄ

Onnitteluruno ja värssypankki

On todella paljon eri tilanteita, missä onnittelut ovat kohdillaan. Kokosimme tänne suosituimmat onnittelurunot ja värssyt eri tilanteisiin! Tervetuloa tutustumaan ja etsimään oma suosikkisi! Onnea toivon,

Lue lisää »